sv en de

logga2
 

Aktiviteter 

Här hittar ni ett urval av våra mest populära aktiviteter. Önskar ni något annat är det bara att ni hör av er vi brukar kunna ordna det mesta, här är ingenting omöjligt. 


Middag på Bengtemölla 
Upplev en magisk miljö i och runt vår vackra Skånegård; Bengtemölla. Njut av en fördrink vid kvarnen eller framför brasan. Mingla i köket tillsammans med kocken och slå er sedan till bords för en utsökt 
5-rätters middag med fokus på lokala råvaror.

DSC 6900

Massage under konferensen
Unna dina konferensdeltagare en 20 minuters massage under konferensen. Våra duktiga massageterapeuter kommer till er konferenslokal och sätter upp sina massagebänkar i ett rum vid sidan om. Deltagarna skickas in i tur och ordning under konferensen för lite avkopplande massage. Skönt att få igång blodcirkulationen och så är koncentrationen på topp när de återvänder. Kom ihåg, detta kan ni dra av som friskvård!

 

Vandring genom KörsbärsdalenÄppeltågetEn unik tur med Helena Rimfors som tar er genom Brösarps by & Källagårdens Äppelodling där delar av Bröderna Lejonhjärta spelades in. Ni startar vid Gästgifveriet, vandrar över de kända södra backarna och in i körsbärsdalen och genom fruktodlingen tillbaka till byn.
En frisk, kuperad tur genom beteshagar och äppelodlingar.


Ta en snabb paus i konferensen
Ibland kan det bli mycket stillasittande under en konferens. Det är bra att få igång blodcirkulationen för att kunna koncentrera sig och få ut det mesta av mötet. En av våra spaterapeuter kommer in under ert möte och kör en kort, enkel med effektiv jympa med er för att få igång blodet i kroppen.

Mountainbike i Brösarps vackra natur
Ni tas på en vacker tur genom Brösarp på mountainbike tillsammans med en erfaren guide som kan visa er alla smultronställen i trakten. Svårighetsgraden anpassas efter varje grupp och alla kan följa med på denna tur även om man aldrig cyklar i skog och mark innan. Med på turen får ni hembakt fika och kaffe som en välbehövlig paus i mitten av turen. 


Green Hat Challenge

Är kreativ poängjakt som lämpar sig för alla åldrar och smaker. Deltagarna delas in i lag och får över 100 uppdrag som skall lösas tillsammans med hjälp av en surfplatta. Exempel på uppdrag kan vara; lösa faktafrågor, leta upp gömda koder och fota laget på specifika platser


Höghöjdsbana i Åhus
Äventyrsklättring där du kan komma över din höjdrädsla eller lära känna dig själv i en utmanade situation.
Svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Yoga
Det behövs ingen tidigare erfarenhet av Yoga, klasserna anpassas helt till nybörjare som yoga-vana utövare, så att alla kan vara med efter sin egen kropp & förmåga. Tanken är att alla ska få ut så mycket som möjligt av klassen och denna härliga stund.

Icebreaker Game 
Gör er middag till något mer! Engagera alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla med dina kollegor!
Icebreaker Game genomförs oftast i anslutning till middagar; varje grupp får en surfplatta fylld med frågor. Frågorna är upplagda för att skapa diskussion och skratt, samt för att pröva deltagarna i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierade svårighetsgrad.

Ice breaker game


Femkamp

Utmanade och roliga övningar där ni i tävlingsform ska få aktivera er. Ni delas upp i lag sen ska lagen få tävla mot varandra. Övningar som skytte, gissa maten, knep & knåp är några av de grenar vi ska tävla i. Efter fem övningar kan vi utropa ett vinnande lag. Må bästa lag vinna!

Omgjord 3 - beskuren

Dryckesprovningar
Vi kan ordna provningar i vin, öl, cider & whiskey. Vi tar in en kunnig provningsledare som guidar er igenom
provningen och pratar lite om tillverkning, området drycken kommer ifrån o s v. 

Återkom till oss vad ni önskar så lämnar vi ett prisförslag!

 
 
 

Adress

Brösarps Gästgifveri & Spa
Albovägen 21
273 50 Brösarp

Kontakta oss

0414-736 80
info@gastis.se
Org.nr: 556458-6310
 

Följ oss på Facebook!

Här hittar du aktuella nyheter och erbjudanden!

Nyhetsbrev