sv en de

logga2
aktiviteter

Aktiviteter 

Att göra en paus i allt arbete för en gemensam aktivitet är en väl värd investering. Vi har ett nära samarbete med Österlens bästa eventbolag Adventura som är experter på att bidra med fart och fläkt - allt från femkamp till jeepkörning, eller varför inte dykning i verkeån? Vi har även samarbete med Green Hat People som levererar olika verktyg för att optimera ert möte och får fram syfte och mål på ett smidigt, effektivt och utvecklande sätt. Men ibland behövs varken jeepar eller tävlingar, det kan räcka med en kväll hos gästgifvaren med god mat och dryck. Varmt välkomna med er förfrågan!

 

Laga er egen middag

Laga er egen 3-rättersmeny tillsammans i fullt utrustad restaurangkök på Brösarps Backakrog. Backakrogen ligger ca 5-8 minuters promenad från gästgifveriet uppe på höjden med utsikt över Brösarps norra backar. Gruppen får förbereda, tillaga och presentera en 3-rättersmeny tillsammans med en av våra kockar. Alla deltagare får kompendium med recept med sig hem.


Bubbel & Babbel 

Kryp ner i det varma vattnet och njut av varandras sällskap med ett gott glas "bubbel" i handen. Gruppdynaik på hög nivå då "vi" känslan får en stark positionering.
Tid: 1 timme
Plats: Brösarps SPA
Antal: 1-25 p
Pris: 195 kr/p om om ni har bokat helpension (önskar ni abonnera vänligen be om offert)


Femkamp på Bengtemölle

Utmanande och roliga övningar där ni i tävlingsform får aktivera er. Ni delas upp i lag sen ska lagen få tävla mot varandra. Övningar som skytte, gissa maten, knep & knåp är några av de grenar ni tävlar i. Efter fem övningar utropas ett vinnande lag. Må bästa lag vinna!
Pris: fr. 350 kr/person


 

 • fb

  Följ oss på Facebook!

  Här hittar du aktuella nyheter och erbjudanden!
 • letter

  Adress

  Brösarps Gästgifveri & Spa
  Albovägen 21
  273 50 Brösarp
 • phone

  Kontakta oss

  0414-736 80
  info@gastis.se
 • phone

  Nyhetsbrev