sv en de

logga2

Restaurang

Maten - den hämtar vi hos grannarna! Det vill säga odlarna och uppfödarna i trakten. Ankor, tuppar, lamm, sparris, fisk och mycket mer. Färskare, mjällare och nyttigare kan det inte bli. Och, jodå, vildsvin finns kvar på menyn... 

Kom ihåg att alltid boka bord om ni vill komma och äta hos oss. Det är ofta mycket gäster i vår restaurang så boka bord för att slippa vänta.  

Öppettider - 22 augusti 2022 - 25 juni 2023

Tider nedan är kökets öppettider restuarangen håller öppet så länge vi har gäster. 
Senaste tiden att boka bord är 30 minuter innan köket stänger

Måndag-Torsdag  12:00-20:30  
Fredag-Lördag     12:00-21:00
Söndag               12:00-20:30 

Vissa dagar håller vi stängt 17.00-18.00, skulle ni vilja komma till oss under den tiden ring oss på förhand och boka.

Avvikande öppettider
22 december 12:00-17:00

23-25 december håller vi helt stängt för lite julledigt

31 december 12:00-14:00 - Vi serverar endast vår berömda Äggakaga. 14:00-18:30 håller restaurangen stängt.
18:30 öppnar restaurangen upp för Nyårssupé, ni hittar mer information om den här; Nyårssupé 

1 januari - 13:00-20:30. 13:00-18:00 - serverar vi endast våra Klassiker; Äggakaga, Revben & Blå Tallrik samt Helglunch
18:00-20:30 serverar vi kvällens 2, 3 & 4-rätters middag samt mat från vår a la carte meny.

Tänk på att det alltid är bra att boka bord hos oss!

 

Dagens lunch - serveras måndag-fredag 12:00-15:00

130kr inkl. sallad, smör, bröd, lingondryck/vatten och kaffe.

Eftersom vi handlar av små leverantörer och ibland får erbjudande med kort varsel
kan det hända att något ändras, vill du vara helt säker så ring oss gärna!

Vecka 49
 
Måndag Isterband
Tisdag Biff Bourgongne
Onsdag Panko stekt Sej med Remouladsås
Torsdag Hjortbiff med Potatismos, löksky & Lingon
Fredag
 
Griskind
 
Varje dag serveras även ett vegetarisk & veganskt alternativ till Dagens lunch.


Lördagslunch
- 12:00-15:00
(serveras ej 29 januari, 5 & 12 februari, 5 & 12 mars samt 16 april 2022)


175kr inkl. smör, bröd & sallad
 

Söndagsmiddag - 12:00-16:00
(serveras ej 6 & 13 februari, 6 & 13 mars, 16 april samt 28 oktober-18 december 2022)

Sillbuffé, varmrätt och dessert (av köket förvalda)
Endast Huvudrätt 220kr
3-rätter 425kr
Endast Sillbuffé 195kr
Endast Dessert 110kr

 

Kvällens meny

4-rätters kvällsmeny, 695kr *
3-rätters kvällsmeny, 595kr *
2-rätters kvällsmeny, 495kr *

Vinmeny för 4-rätter, 495kr
Vinmeny för 3-rätter, 425kr
Vinmeny för 2-rätter, 325kr

*Kvällens meny komponeras av våra kockar och måste förbeställas senast 1 dag innan ankomst

Gåsen

En riktig skånsk Gåsamiddag på skånsk Gås - kan det bli bättre? Vi serverar traditionell gåsamiddag 
med Svartsoppa (alternativ soppa finns), Gås med klassiska tillbehör och ombjudning,
skånsk Äppelkaka med Vaniljsås. En riktig succé varje år.

Serveras under 2022; 28 okt -  13 nov

3-rätters Gåsamiddag 725kr
Tillhörande vinmeny 495kr per person

Önskar man inte hela 3-rätters menyn kan man välja de rätter man önskar:
Svartsoppa 165kr

Gås 435kr
Äppelkaka med Vaniljsås 130kr

Intresset för denna underbara Gås bara växer för varje år så det gäller att vara ute i god tid för att boka. 

Här hittar ni vår Gåspaket med övernattning; Gåspaket 2022


Jul på Gästis - 25 november - 18 december 2022

Älskade julbord! Stort, gott och hemlagat!

25 nov - 18 dec 2022
Serveras Onsdagar, torsdagar & fredagar 18:00
Lördagar 13:30 samt 18:00
Söndagar 12:00 & 15:00

Skånskt, rejält julbord men allt man kan önska sig! 

750kr per person
Barn upp till 12 år 25kr/år

Vill ni inte bara äta riktigt gott julbord hos oss utan även sova över hittar ni vårt Julpaket här; Julpaket 2022



Nyår
Fira in det nya året med oss i Brösarp!

18:30 Välkomstdrink
19:00 4-rätters Gourmetmeny med tillhörande vinpaket (alkoholfritt alternativ finns)
Kaffe med Chokladbit
Ett glas mousserande vin vid 12-slaget

1695kr per person

Vill ni inte bara äta god nyårsmiddag hos oss utan även sova över hittar ni vårt nyårspaket här; Nyårspaket 2022


Avhämtning Nyårsmeny 2022

Fira en riktig Nyårsafton hemma på "Gästis-vis"

Maten avhämtas kall så Ni själva värmer upp den när det passar Er efter våra instruktioner.

Ring och boka er avhämtning på 0414-736 80 eller maila på info@gastis.se

Vi har ett begränsat antal portioner för avhämtning, så boka i god tid, dock senast kl. 10.00 den 27 december. Glöm ej meddela eventuella allergier.

Avhämtning sker den 31 december kl 11-13

Cognacsdoftande Hummersoppa serveras med Skaldjurstimbal toppad med handskalade Räkor och Stenbitsrom
Alt.
Tryffeldoftande Rotsellerisoppa med Äggtimbal toppad med Tångrom och Grönkålschips
***
Bogfilé Provençale på Oxe serveras med Potatisbakelse, Pumpapuré & Portvinssky
Alt.
Rotfruktstimbal med Potatisbakelse, Pumpapuré samt Portvin- & Örtsky
***
Pannacotta med smak av Dulce de leche serveras med inkokta Hallon och saltkanderade Nötter

3-rätter 495kr


Frukost

Frukost "drop-in"
Serveras måndag-fredag 7.00-9.30 samt lördag & söndag 7.30-10.00
Pris: 135kr per person 
Boka gärna in er innan ankomst! 


Vi reserverar oss för tillfälliga förändringar i tiderna ovan. 
Ring oss gärna och boka bord innan ankomst.

 
Parkering
Fri parkering finns i direkt anslutning till Gästgifveriet samt fyra laddstolpar för laddning av elbil
 

Boka Bord
Om det inte går att boka det datum eller tid ni önskar så ring oss gärna för att se vad som gäller just er dag 0414-736 80.





 

Adress

Brösarps Gästgifveri & Spa
Albovägen 21
273 50 Brösarp

Kontakta oss

0414-736 80
info@gastis.se
Org.nr: 556458-6310
 

Följ oss på Facebook!

Här hittar du aktuella nyheter och erbjudanden!

Nyhetsbrev