sv en de

logga2

À la carte

Förrätter

Nässelsoppa med smak av Pernod serveras med skånska Ostkrutonger - 145:-
Karlfälts Gårdsskinka med chutney på gula Orelundstomater & Rosmarin - 155:-
Grön skånsk Sparris med kallrökt Torsk samt Citron- & Timjanhollandaise - 175:-

Varmrätter

Ryggbiff Rossini på Gästis vis med hemlagad Gåsleverterrine, Rödvinsreduktion och säsongens Primörer - 310:-
Variation på svenskt Lamm serveras med Salviasky samt Puré på Ramslök - och Rotfrukter - 285:-
Vitvinsgratinerad Rödtunga med Duchessepotatis, skånsk Sparris & Ruccola - 295:-
Helstekt svensk Vildsvinsytterfilé med gräddkokta Murklor - 295:-

Våra klassiker

Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 185:-
Honungsglacerat Revbensspjäll från Karlsfältsgård med Rödkål och Äpplemos - 190:-
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 175:- per person
Äggakakan serveras ej under påsk; 14-16 april 2017


Vegetariskt

Dagens vegetariska varmrätt med Kockens innovationer - 165:- 

Desserter

Klassisk Créme Brûlée severas med en Havtornsorbet & färska Bär - 115:-
Variation på skånsk Rabarber - 110:-
Semifredo på mörk Choklad & Cointreau med Jordgubbsreduktion - 115:-

För våra minsta

Halv portion och pris på varmrätter
Köttbullar med gräddsås och lingon - 65:- (för vuxna 175:-)

Vaniljglass med chokladsås - 40:-

  • fb

    Följ oss på Facebook!

    Här hittar du aktuella nyheter och erbjudanden!
  • letter

    Adress

    Brösarps Gästgifveri & Spa
    Albovägen 21
    273 50 Brösarp
  • phone

    Kontakta oss

    0414-736 80
    info@gastis.se
  • phone

    Nyhetsbrev