sv en de

logga2

À la carte

Förrätter

Krämig Skaldjursrisotto med lagrad Prästost från Kristianstad 175:-


Skånsk Ceasarsallad med rökt Raskarumstupp och Vinägerfläsk 155:-


Gravad Kalvfilé med Tapiokavinägrette på Sardeller, Kapris och soltorkad Tomat 165:-


Varmrätter

Halstrad Röding med stomp på Blomkål och Färskpotatis, serveras med Hasselnötter och smörstekta Kantareller 285:-

Variation på skånskt Lamm med syrad Svartrot samt krämig Ört- & Vitlökssås 295:-

Svensk Entrecôte med pure på Pumpa, Sötpotatis och färsk Rosmarin 310:-

Helstekt svensk Vildsvinsytterfilé med gräddkokta Murklor 295:-


Våra klassiker

Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 185:-

Honungsglacerat Revbensspjäll från Karlsfältsgård med Rödkål och Äpplemos - 195:-

Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 175:- per person
Äggakakan serveras ej under påsk; 14-16 april 2017


Vegetariskt

Dagens vegetariska varmrätt med Kockens innovationer - 165:- 

Desserter

Klassisk Crème Brûlée serveras med Sorbet och Plommonkompott 115:-

Havtornsmousse med Honungskaka och inkokta Hjortron 115:-

Hallon, Lakritssmulor, Lemoncurd, Chokladkaka och Italiensk Maräng 110:-

Tryfflar från Cake Cowboy i Kivik 35:-/st

För våra minsta

Halv portion och pris på varmrätter

Köttbullar med gräddsås och lingon - 65:- (för vuxna 175:-)

Vaniljglass med chokladsås - 40:-

  • fb

    Följ oss på Facebook!

    Här hittar du aktuella nyheter och erbjudanden!
  • letter

    Adress

    Brösarps Gästgifveri & Spa
    Albovägen 21
    273 50 Brösarp
  • phone

    Kontakta oss

    0414-736 80
    info@gastis.se
  • phone

    Nyhetsbrev