sv en de

logga2
Brösarps saltskrubb
En energigivande skrubb med eukalyptus och havssalt som stimulerar cirkulationen och gör huden både mjuk och len. Behandlingen avslutas med en härlig kroppssprayning.
30 min 480kr
30 min skrubb + 30 min massage 850kr


Neroli spabehandling
- 60 minuter
En djupt avstressande behandling som påverkar våra sinnen med doft av Neroli från apelsinblomman. I behandlingen ingår en fotritual med djupverkande reflexologimassage, en härligt lugnande akupressurmassage i ansiktet och en avslappningsmassage på kroppen med varm olja.
850kr


Bubblande Ros & Champagne 
- 80 minuter
Lyx för kroppen!
Inleds med en härligt skummande rengöring och en saltpeeling med torkade rosenblad. Därefter får du avnjuta ett oljebad med ett glas bubbel i handen. Avslutningsvis får du en härlig helkroppsmassage och avslutande kroppssmör.
980kr


Brösarps Lavendeldröm
- 80 minuter
Låt dig omslutas av lugnande lavendel - behandlingen startar med en torrborstning som följs av en härlig kroppsskrubb med salt. Efteråt masseras kroppen i ekologisk lavendelolja samt en hårbottensmassage. Som avslutning masseras fötterna med fotbalsam och varma stenar.
980kr


Brösarps Havskur - 90 minuter
En lyxig utrensande och avslappnande kroppsbehandling. Inleds med en silkeslen kroppsskrubb till följd av en närande inpackning med
Spirulinaalger som är rik på proteiner, mineraler och vitaminer. Under tiden du ligger i inpackningen utför vi en skön ansiktskur.
Efter detta får du krypa ner i ett terapeutiskt bad med mineralsalt och eukalyptusolja.
Behandlingen avslutas med en lätt helkroppsmassage.
1150kr

Exuviance

Äntligen Premiär för Exuviance hudvård hos Brösarp Gästgifveri & SPA!

Inom Exuviance talar man främst om medicinskt utvecklad hudvård för att tydliggöra att Exuviance är en verksamhet med medicinsk grund. Exuviance är i första hand inte ett kosmetikföretag utan ett dermatologiskt företag med medicinsk bas, grundat av uppfinnarna bakom AHA-teknologin. Med medicinsk hudvård avses i regel hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade effektiva ingredienser som aha-syror, retinol, vitaminer och antioxidanter.

Handryggsbehandling - 30 min
Effektiv och välgörande behandling för den utsatta huden på handryggen. Avslappnande, cellstimulerande behandling somt förebygger uppkomsten av fina linjer och ojämn pigmentering.
Rengöring, AHA-peeling, massage för händer och underarmar, samt inpackning för dina händer ingår.
Måndag - Torsdag 380kr
Fredag - Söndag 480krRyggbehandling - 60 minuter
Avstressande och djupgående behandling som minimerar förekomsten av orenheter överskottstalg och verkar cellstimulerande. Arbetar på röd ärrvävnad och utjämnar pigmentförändringar. Rengöring, AHA-peeling, , lätt ryggmassage, mask och avslutande hudvård ingår.
Det finns två alternativ att välja på; en lång ryggmassage eller en portömning. 
Måndag - Torsdag 650kr
Fredag - Söndag 750kr


 
 • fb

  Följ oss på Facebook!

  Här hittar du aktuella nyheter och erbjudanden!
 • letter

  Adress

  Brösarps Gästgifveri & Spa
  Albovägen 21
  273 50 Brösarp
 • phone

  Kontakta oss

  0414-736 80
  info@gastis.se
 • phone

  Nyhetsbrev