top of page
À LA CARTE - Höstmeny
FÖRRÄTTER
Carpaccio på Betor serveras med Chèvre- och Honungskräm, friterade Valenciamandlar,
Senapspicklad Blomkål och Balsamico - 145kr
Rosépeppargravad Kronhjort med Äppelchutney, Lingon och Majonnäs med smak av Libbsticka - 175kr
Löjrom från Bottenviken serveras med skånsk Prästostpaj, Crème Fraiche och Rödlök
20g Löjrom- 195kr
40g Löjrom - 295kr
VARMRÄTTER
Svensk Oxkind med Ratatouille på Rotfrukter och Svamp,
Pommes Duchesse med skånsk Prästost samt Rödvinsreduktion - 295kr
Pankostekt Havskattrygg serveras med smörslungad Skogssvamp, Dill- och Citronemulsion samt Palsternackskrisp - 325kr
Helstekt svensk Vildsvinsytterfilé serveras med gräddkokt Svamp, Rödvinssås & Potatiskaka - 355kr
Bakad Höstkål serveras med Svamp- och Rotfruktsratatouille, bakade Tomater och Belugalinser - 275kr
VÅRA KLASSIKER
Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 225kr
Honungsglacerat Revbensspjäll från Ystad serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås - 245kr
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 245kr/person
FÖR VÅRA MINSTA
Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år
Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 85kr (Vuxen 245kr)
Himmagjord Vaniljglass med Chokladsås - 65kr
DESSERTER
Klassisk Crème Brûlée med Nyponsorbet, rostade Hasselnötter samt Blåbärskompott - 145kr
(laktos - och glutenfri)
Skånsk Äppelkaka på Kavring serveras med himmalagad Vaniljsås - 145kr
Frusen Halloncheesecake serveras med Chokladkräm, Mandelsmulor och Honungskrisp (Honeycomb) - 145kr
Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Rosmarin och mörk Tryffel - 75kr
bottom of page