À LA CARTE
Serveras 19 september - 16 november
FÖRRÄTTER
Råbiff på hängmörat Innanlår från Blentarp serveras med Äggula, friterad Kapris, Rödbetor, Rödlök samt Dijonnaise - 175:-
Går även att fås som varmrätt - 245:-
Calvadosgravad Lax med Äppelkräm, picklad Rödlök & Äpple samt Grönkålschips - 175:-
Betcarpaccio med Ädelostkräm serveras med Valnötter och picklad Pumpa - 175:-
VARMRÄTTER
Lättrimmad Torsk serveras med brynt Pepparotsmör, Äpple, rökt Sidfläsk, Senapsfrö samt slungad Potatis - 355:-
Hängmörad Ryggbiff från Blentarp med Blomkålspuré, Potatis- & Jordärtskockskaka samt Rödvinssky- 395:-
Svenskt lågtempurerat Vildsvin med Gräddkokt Svamp, Rödvinssås och Potatiskaka - 345:-
Svamprisotto med doft av Tryffel serveras med Alpost, krispig Ostronskivling samt Jordärtskocka - 245:-
VÅRA KLASSIKER
Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 255:-
Honungsglacerat Revbensspjäll från Norrhaga serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås - 255:-
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 260:- per person
FÖR VÅRA MINSTA
Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år
Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 95:- (Vuxen 265:-)
Vaniljglass med Chokladsås - 65:-
DESSERTER
Klassisk Crème Brûlée serveras med Päronsorbet och rostad Kokos- 155:-
Vin- & Ciderkokta Äpplen med ett täcke på Valnötter och Vitchoklad, Äpple samt himmagjord Vaniljglass - 145:-
Pistagecheesecake med Browniebotten serveras med Hallonkompott - 145:-
Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Havssalt och brynt Smör - 90:-
Har ni någon form av allergi eller önskar specialkost? Fråga oss gärna så berättar vi vad maten innehåller och vart den kommer ifrån
GÅSAMIDDAG
24 oktober -16 november
Svartsoppa med Krås 175:-
Skånsk Häckebergagås serveras med Rödkål, Äppelmos och Brysselkål samt stekt Kulpotatis 525:-
Husets Skånska Äppelkaka med Kavring & hemlagad Vaniljsås 145:-
Trerätters Gåsamiddag 815:-