top of page

À LA CARTE - Höstmeny

FÖRRÄTTER

Carpaccio på Betor serveras med Chèvre- och Honungskräm, friterade Valenciamandlar,
Senapspicklad Blomkål och Balsamico - 145kr


Rosépeppargravad Kronhjort med Äppelchutney, Lingon och Majonnäs med smak av Libbsticka - 175kr

Löjrom från Bottenviken serveras med skånsk Prästostpaj, Crème Fraiche och Rödlök
2
0g Löjrom- 195kr

40g Löjrom  - 295kr

VARMRÄTTER

Svensk Oxkind med Ratatouille på Rotfrukter och Svamp,
Pommes Duchesse med skånsk Prästost samt Rödvinsreduktion
 - 295kr


Pankostekt Havskattrygg serveras med smörslungad Skogssvamp, Dill- och Citronemulsion samt Palsternackskrisp - 325kr

Helstekt svensk Vildsvinsytterfilé serveras med gräddkokt Svamp, Rödvinssås & Potatiskaka - 355kr

Bakad Höstkål serveras med Svamp- och Rotfruktsratatouille, bakade Tomater och Belugalinser - 275kr

VÅRA KLASSIKER

Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 225kr

Honungsglacerat Revbensspjäll från Ystad serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås 245kr

Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 245kr/person

FÖR VÅRA MINSTA

Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år

Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 
85kr (Vuxen 245kr)

 

Himmagjord Vaniljglass med Chokladsås - 65kr

DESSERTER

Klassisk Crème Brûlée med Nyponsorbet, rostade Hasselnötter samt Blåbärskompott - 145kr
(laktos - och glutenfri
)

Skånsk Äppelkaka på Kavring serveras med himmalagad Vaniljsås - 145kr

Frusen Halloncheesecake serveras med Chokladkräm, Mandelsmulor och Honungskrisp (Honeycomb) 145kr

Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Rosmarin och mörk Tryffel - 75kr

Du kan beställa från vår À la carte meny under alla våra öppettider, även under lunchen.
Glöm inte att boka bord innan ni kommer till oss!



Vill du hellre äta hemma? 

bottom of page