top of page
À LA CARTE
Serveras från och med 28 mars
FÖRRÄTTER
Råbiff med Tryffel- & Ramslöksdijonaise, friterad Rödbeta, Äggula, Mandel samt lagrad Ost - 175kr
En stor variant av ovan med Idahopotatis - 325kr
Terrine på Gåslever från Munka Ljungby, serveras med Chutney på Aprikoser, Plommon & Chili samt Rågbrödskrisp - 155kr
Löjrom från Bottenviken serveras med skånsk Prästostpaj, Crème Fraiche och Rödlök
20g Löjrom - 195kr
40g Löjrom - 295kr
Tångrom serveras med Skånsk Prästostpaj, Crème Fraiche & Rödlök - 155kr
VARMRÄTTER
Svensk hängmörad Ryggbiff serveras med Café de Parissås,
Idahopotatis, karamelliserad Lök samt Rödvinsreduktion - 385kr
Skinnhalstrad Regnbåge med Gräslök- & Limeemulsion samt Smörslungad Färskpotatis med Tomat & Hasselnötter - 345kr
Svenskt lågtempurerat Vildsvin med Gräddkokt Svamp, Rödvinssås och Potatiskaka - 345kr
Risotto med smak av Ramslök & soltorkad Tomat, Skånsk Prästost samt bakad Portabello - 275:-
VÅRA KLASSIKER
Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 225kr
Honungsglacerat Revbensspjäll från Ystad serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås - 245kr
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 245kr/person
FÖR VÅRA MINSTA
Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år
Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 85kr (Vuxen 245kr)
Vaniljglass med Chokladsås - 65kr
DESSERTER
Choklad, Baileys & Toffeeparfait med Svartvinbärskompott, lättslagen Grädde & Nötter - 145kr
Crème Brûlée med variation på Rabarber samt rostad Kokos (laktos- & glutenfri) - 145kr
Tre Ostar - Skånsk Prästost 24 månader, Påverås Rosa (Kittost), Soldattorpets Hybyblå (Blåmögelost)
serveras med Kvittenmarmelad & Brödkrisp - 155kr
Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Havssalt och Rosmarin - 75kr
Dagens Sorbet med Bärkompott - 95kr
Du kan beställa från vår À la carte meny under alla våra öppettider, även under lunchen.
Glöm inte att boka bord innan ni kommer till oss!
bottom of page