AVHÄMTNINGSMENY
Serveras 23 juni - 14 september
Ring och boka er avhämtning på 0414-736 80 mellan 08.00-17.00 på vardagar och lördagar samt kl. 08.00-15.00 på söndagar.
Övrig tid går det bra att förbeställa till nästkommande dag på info@gastis.se. Beställd avhämtning hämtas sedan mellan klockan 12.00-17.00 samt 18.00-18.30 (övriga tider mot förfrågan).
Om ni inte vill komma in till oss kan vi komma ut på baksidan och leverera till er.
Då sker betalning med swish eller jämna pengar, säg till vid bokning så ordnar vi det.
Under sommaren har vi många gäster i vår restaurang så all avhämtning sker på förfrågan och vissa tidpunkter
kan vi inte ta emot beställning för avhämtning alls. Ring gärna i god tid och boka er avhämtning!
Våra Klassiker och våra Lunchmenyer rekommenderas främst vid avhämtning
FÖRRÄTTER
Toast Brösarp på Räkor med smak av Chili, Lime och Gräslök på hembakt mörkt Bröd - 145:-
Kan även fås som varmrätt - 220:-
Sojagravad Lax med Pepparrotskräm, Rotfruktskrisp samt Tomater från Orelund - 155:-
Carpaccio på Oxe med Olja på soltorkad Tomat serveras med Ruccola,
friterad Valenciamandel samt Skånsk Grana - 160:-
Gästis Sallad med Pärlcouscous, Orelundstomater, Apelsin- och Senapsdressing samt krispigt Grön - 145:-
Välj vilket protein du önskar i din sallad; Pannoumi, kallrökt Lax eller Skånsk Spickeskinka
Kan även får som varmrätt - 220:-
VARMRÄTTER
Sommarlunch - 180:-
Måndag – fredag 12:00-15:00
OBS! Kan hämtas kall fram till 18:00
Sommar Lördagslunch - 200:-
Lördagar 12:00-15:00
OBS! Kan hämtas kall fram till 18:00
Sommar Söndagslunch - 220:-
Söndagar 12:00-16:00
OBS! Kan hämtas kall fram till 18:00
Smörbakad Torsk serveras med Dillslungad Potatis och Primörer samt
Buljong på Orelundstomater, Citron och Honung - 315:-
Hängmörad Ryggbiff från Blentarp med Rödlökssmör, Dragonsky samt friterad Bakpotatis - 355:-
Svenskt lågtempurerat Vildsvin med gräddkokt Svamp, Rödvinssås och Potatiskaka - 310:-
Arancini - Friterad Risotto serveras med sommarens Primörer, semitorkade Orelundstomater
samt Citron- och Örtkräm - 220:-
VÅRA KLASSIKER
Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 220:-
Honungsglacerat Revbensspjäll från Norrhaga serveras med kokt Potatis, Rödkål, Gräddsås och Äppelmos - 225:-
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 230:-
FÖR VÅRA MINSTA