top of page
Trullsons konferenslokal
Svenska Möten logga

Konferens i Brösarp

Brösarps Gästgifveri & SPA det lilla stället med det stora hjärtat!

Vi är inte vitt, grått och supermodernt. Vi är det där lilla stället där vi ser dig, där vi möter dig, där vi dukar fram eftermiddagsfikan framför brasan och bjuder på en välkomstdrink i vinkällaren tillsammans med vår Gästgifvare. Här finns personlighet, karaktär och massvis med charm. Konfererar gör ni ostört i något av våra konferenshus. Här spirar den äkta skånska gästgivartraditionen, vi månar om våra gäster med stor generositet och varje måltid är en fest. Råvarorna hämtar vi från våra grannar, ju närmre desto bättre. Vår prisbelönta mat lagas från grunden och från hjärtat.

"Mästerlig mat, underbara omgivningar och ett värdskap utöver det vanliga.
Men också andrum för kropp & själ - en plats där pulsen sakta sänker sig och livet växlar ner. Hit bord alla åka, ofta, och igen och igen. Här blir du en lyckligare gäst och Skåne ett varmare landskap"


Kontakta oss gärna med er förfrågan eller med frågor.

Utvald av Svenska Möten

Brösarps Gästgifveri & SPA är medlemmar i Svenska Möten som är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att vi är utvalda av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Brösarp Gästgifveri & SPA äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se


Svenska Möten - Utvalda konferensanläggningar

Äggakaka

Priser

KONFERENS 1,5 DYGN MED ÖVERNATTNING

I priset ingår förmiddagskaffe med fralla, lunch inkl. sallad, bröd, lättöl/vatten och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat, trerätters gourmetmeny och kaffe, logi och frukost, förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika 

Helpension i enkelrum

från 2 795kr per person exkl. moms

 

Pris för konferensrum tillkommer till alla våra priser och är beroende på hur många ni är; från 1 250kr exkl. moms.

Priserna varierar alltid efter antal och säsong så kontakta oss för en personlig offert och för att ta del av de erbjudande som är aktuella under just era datum!


DAGSKONFERENS

från 650kr per person
I priset ingår konferensrum med projektor och förfriskningar samt förmiddagskaffe med fralla/hembakat, lunch inkl. sallad, bröd, lättöl/vatten och kaffe samt eftermiddagskaffe med hembakat. 

 

DELTAGARHANTERING

Vi kan på förfrågan erbjuda er deltagarhantering via Svenska Möten. Detta passar den större gruppen som vill ha hjälp med att ta emot anmälningar, hantering av specialkost o s v. Mer information hittar ni här; https://www.svenskamoten.se/motestjanster/smidiga-moten/deltagarhantering/

IMG_2007.jpg
IMG_2021.jpg

Hemma hos-konferens

Konferera i egen villa hos familjen Trulsson, perfekt för ledningsgruppen. 
Ni har ett eget kök där vi serverar Era för- och eftermiddagsfikor. 

Innan det är dags för ett avkopplande besök på vårt spa och gourmetmid
dag i restaurangen är kylen fylld med
lite chark, ostar, 
alkoholfri dryck samt öl och vin.


från 3 595kr/person exkl. moms.
Hyra för konferenslokal ingår inte i priset utan tillkommer med 2 500kr exkl. moms per dag 

Friska luften-konferens

Att kombinera arbete med pricksäkra aktiviteter, frisk luft, rörelse och god mat – kan det bli fel? Vi tror inte det!

Ta vara på den vackra naturen kring Brösarp och utnyttja den som er konferenslokal. Självklart serveras ni riktigt god mat, fikor och får tillgång till en välutrustad konferenslokal också men vi tror på att skapa kreativitet och energi genom att hålla delar av konferensen ute i den friska luften.från 2 995kr exkl. moms
Hyra för konferenslokal ingår inte i priset utan tillkommer med från 1 500kr exkl. moms per dag beroende på hur många ni är.

1C92095A-ADD6-4247-9910-5CB094D627AD.JPG
Friska Luften

Våra lokaler

Konferenslokal Konsthallen

KONSTHALLEN

Konsthallen är vår stora, härliga och ljusa konferenslokal. Utrustad med projekor, whiteboard, DVD, internet och personligt anteckningsmaterial. Konsthallen är en användbar lokal som kan anpassas efter era önskemål. I direkt anslutning till lokalen finner ni fyra grupprum som bokas separat. Lokalen används som Konsthall under helgerna – därför finns alltid ny kvalitetskonst på väggarna vilket skapar liv i denna gamla Filadelfiakyrka.


36p i sittning med Öar

36p i U-sittning

50p i Skolsittning

100p i biosittning

Konferenslokal Tingshuset

TINGSHUSET

Nygammal favorit! Äntligen har Tingshuset kommit tillbaka som en av våra möteslokaler. Här sitter ni bekvämt i sköna stolar och lokalen har en gemytlig och ombonad känsla. Här finns tillgång till två grupprum (bokas separat). 


Projektor, internet och whitebord etc. finns att tillgå. 

12p i U-sittning
20p i Skolsittning
30p i Biosittning

Konferenslokal Banken

BANKEN

Vår gamla banklokal – här har ni möjlighet att hyra hela huset för er själva! Ljust och fräscht och självklart utrustad med projektor, internet, whiteboard etc. Möjlighet till grupprum finns. Gamla mottagningsrummet där kassörskorna tog emot är vårt stora samlingsrum. Stor och användarvänlig med två grupprum i direkt anslutning till salen.


Här dukar vi upp efter era önskemål.

20p i sittning med Öar
20p i U-sittning
26p i Skolsittning
34p i biosittning

Konferenslokal Trulssons

TRULSSON

Äntligen har vi Trulssonhuset tillbaka efter att ha varit privatbostad under ett par år. Det här är vår lilla pärla med tegelgolv och vitputsade väggar.

18p i sittning med Öar
18p i U-sittning
16p i Skolsittning
24p i biosittning

Konferenslokal Bäckahuset

BÄCKAHUSET

Vår nya fina konferenslokal, här konfererar ni i egen villa och det känns som att "komma hem".

 

Här finns plats för 8 personer runt konferensbordet i styrelsesittning. 

Orangeriet på Brösarps SPA

SPA

Att klä sig i morgonrock, njuta av lugnet och det porlande vattnet och träffas, mötas i en neutral miljö där kraven känns som bortblåsta kan göra underverk för vilket möte som helst.

Här sitter ni bekvämt i vårt orangeri framför brasan. Sittning i mindre grupper i sköna fåtöljer och soffor. 


Passar den lilla gruppen upp till tio personer.

Erbjudanden

KONFERENS 2024 

Njut av fika framför brasan, en vandring i den vackra naturen precis runt hörnet,
sjunk ner i våra varma källor och sov gott i våra charm
iga rum.

Helpension 1,5 dygn (förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, tillgång till SPA innan middagen, trerätters gourmetmeny, övernattning i enkelrum, frukost, förmiddagsfika,
lunch samt eftermiddagsfika).
Ord. pris på detta paket är 3 295kr per person exkl. moms.

Passa på att hålla konferens måndag - tisdag fö
r att få de bästa priserna:
mer än 15% rabatt vissa utvalda månader
.

Augusti 
Ankomst måndagar & tisdagar - 2 995kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 3 195kr per person exkl. moms

September

Ankomst måndagar & tisdagar - 2 895kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 3 195kr per person exkl. moms

Oktober

Ankomst måndagar & tisdagar - 2 795kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 3 095kr per person exkl. moms

November
Ankomst måndagar &
tisdagar - 2 895kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 3 195kr per person exkl. moms

December
Ankomst måndagar &
tisdagar - 2 795kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 2 995kr per person exkl. moms

Pris för konferensrum tillkommer beroende på hur många ni är - från 1 250kr/dag exkl. moms.

Middag på Bengtemölla

Aktiviteter

Här hittar ni ett urval av våra mest populära aktiviteter. Önskar ni något annat är det bara att ni hör av er vi brukar kunna ordna det mesta, här är ingenting omöjligt. 

VANDRING GENOM KÖRSBÄRSDALEN

En unik tur med Helena Rimfors som tar er genom Brösarps by och Källagårdens Äppelodling där delar av Bröderna Lejonhjärta spelades in. Ni startar vid Gästgifveriet, vandrar över de kända södra backarna och in i körsbärsdalen och genom fruktodlingen tillbaka till byn. En frisk, kuperad tur genom beteshagar och äppelodlingar.

MOUNTAINBIKE I BRÖSARPS VACKRA NATUR

Ni tas på en vacker tur genom Brösarp på mountainbike tillsammans med en erfaren guide som kan visa er alla smultronställen i trakten. Svårighetsgraden anpassas efter varje grupp och alla kan följa med på denna tur även om man aldrig cyklar i skog och mark innan. Med på turen får ni hembakt fika och kaffe som en välbehövlig paus i mitten av turen.

 

YOGA

Det behövs ingen tidigare erfarenhet av yoga, klasserna anpassas helt till nybörjare som vana utövare, så att alla kan vara med efter sin egen kropp och förmåga. Tanken är att alla ska få ut så mycket som möjligt av klassen och denna härliga stund.

 

CIDERPROVNING

Här blir det provning av premium cider från Östersken. Östersken en liten vild cidergård som ligger utanför Kivik bara 7 kilometer från Brösarp. Gården drivs av Diego som brinner för biologisk mångfald, ekologisk odling samt cider och must av hög kvalitet. Man kan välja mellan att prova alkoholfri vildmust eller alkoholhaltig premium cider. Provningen kan ske antingen på Gästgifveriet eller på Östersken. 

 

FEMKAMP

Utmanade och roliga övningar där ni i tävlingsform ska få aktivera er. Ni delas upp i lag sen ska lagen få tävla mot varandra. Övningar som skytte, gissa maten, knep och knåp är några av de grenar vi ska tävla i. Efter fem övningar kan vi utropa ett vinnande lag. Må bästa lag vinna!

TEAMÖVNING

Svetsa samman gruppen tillsammans med våra duktiga teamutvecklare. Perfekt som grupputvecklandeaktivitet. Testa gruppens förmåga att samarbeta, kommunicera och jobba ihop.

Våra erfarna teambuildinginstruktörer håller i övningarna och ger reflektioner i sambandmed dessa. Vi erbjuder annorlunda och utvecklande övningar där både logiken och fysiken provas, allt under trevliga former. Brukar ge inspiration till roliga diskussioner under lång tid efteråt.

Många av våra övningar kan förläggas inomhus vid händelse av dåligt väder.

BÄST I TEST 

Vilket lag blir Bäst i Test? Med en rad utmaningar som belönar den mest kreativa lösningen kommer ni att få tävla mot varandra indelade i lag.
Istället för Babben och David har ni våra eminenta guider på plats, och givetvis tävlar ni i lag istället för individuellt för att tänka ut den bästa lösningen på våra utmaningar. När instruktionerna är levererade startar tiden då ni har er chans att lösa respektive uppgift på smartaste sättet. Och kom ihåg - det är inte alltid det mest uppenbara som är det bästa. Nu gäller det att tänka utanför boxen.

 

FOTOJAKTEN

För grupper som vill ha en mindre fysisk men mer fantasikrävande aktivitet så har vi Fotojakten.
Utrustade med digitalkameror ger sig lagen ut på jakt efter de bästa bilderna. Deltagarna delas in i lag och utrustas med digitalkameror och en uppdragslista.
Under ett par timmar ska de sedan få så många av objekten på bild som möjligt. Lättare sagt än gjort då det finns allt möjligt och omöjligt med på listan. Kreativitet är en klar tillgång! Många skratt garanteras och det visar sig en hel del talanger och initiativtagare i gruppen. Resultaten blir ofta både intressanta och underhållande med många fyndiga lösningar på de svåra motiven. Ett kul collage sammanställs och visas när det vinnande laget avslöjas.

DRYCKESPROVNINGAR

Vi kan ordna provningar i vin, öl, cider och whiskey. Vi tar in en kunnig provningsledare som guidar er igenom provningen och pratar lite om tillverkning, området drycken kommer ifrån och så vidare.  

 

MIDDAG PÅ BENGTEMÖLLA
Upplev en magisk miljö i och runt vår vackra Skånegård: Bengtemölla.
Njut av en fördrink vid kvarnen eller framför brasan. Mingla i köket tillsammans med kocken och slå er sedan till bords för en utsökt 
femrätters middag med fokus på lokala råvaror.

MASSAGE UNDER KONFERENSEN
Unna dina konferensdeltagare en 20 minuters massage under konferensen. Våra duktiga massageterapeuter kommer till er konferenslokal och sätter upp sina massagebänkar i ett rum vid sidan om. Deltagarna skickas in i tur och ordning under konferensen för lite avkopplande massage. Skönt att få igång blodcirkulationen och så är koncentrationen på topp när de återvänder. Kom ihåg, detta kan ni dra av som friskvård!


EN SNABB PAUS I KONFERENSEN
Ibland kan det bli mycket stillasittande under en konferens. Det är bra att få igång blodcirkulationen för att kunna koncentrera sig och få ut det mesta av mötet. En av våra spaterapeuter kommer in under ert möte och kör en kort, enkel med effektiv gympa med er för att få igång blodet i kroppen.


HÖGHÖJDSBANA I ÅHUS
Äventyrsklättring där du kan komma över din höjdrädsla eller lära känna dig själv i en utmanade situation. Svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hittar ni inget här som passar er har vi fler aktiviteter att erbjuda. Återkom med önskemål till oss så kikar vi på det, vi brukar kunna lösa det mesta. 

bottom of page