top of page
IMG_2021.jpg
svenskamoten.png

Konferens i Brösarp

Brösarps Gästgifveri & SPA det lilla stället med det stora hjärtat!

Vi är inte vitt, grått och supermodernt. Vi är det där lilla stället där vi ser dig, där vi möter dig, där vi dukar fram eftermiddagsfikan framför brasan och bjuder på en välkomstdrink i vinkällaren tillsammans med vår Gästgifvare. Här finns personlighet, karaktär och massvis med charm. Konfererar gör ni ostört i något av våra konferenshus. Här spirar den äkta skånska gästgivartraditionen, vi månar om våra gäster med stor generositet och varje måltid är en fest. Råvarorna hämtar vi från våra grannar, ju närmre desto bättre. Vår prisbelönta mat lagas från grunden och från hjärtat.

"Mästerlig mat, underbara omgivningar och ett värdskap utöver det vanliga.
Men också andrum för kropp & själ - en plats där pulsen sakta sänker sig och livet växlar ner. Hit bord alla åka, ofta, och igen och igen. Här blir du en lyckligare gäst och Skåne ett varmare landskap"


Kontakta oss gärna med er förfrågan eller med frågor.

Utvald av Svenska Möten

Brösarps Gästgifveri & SPA är medlemmar i Svenska Möten som är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att vi är utvalda av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Brösarp Gästgifveri & SPA äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se


Svenska Möten - Utvalda konferensanläggningar

Priser

KONFERENS 1,5 DYGN MED ÖVERNATTNING

I priset ingår förmiddagskaffe med fralla, lunch inkl. sallad, bröd, lättöl/vatten och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat, trerätters gourmetmeny och kaffe, logi och frukost, förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika 

Helpension i enkelrum

från 2 395kr per person exkl. moms

Helpension i dubbelrum

från 2 195kr per person exkl. moms

 

Pris för konferensrum tillkommer till alla våra priser och är beroende på hur många ni är; från 1 250kr exkl. moms.

Priserna varierar alltid efter antal och säsong så kontakta oss för en personlig offert och för att ta del av de erbjudande som är aktuella under just era datum!


DAGSKONFERENS

från 595kr per person
I priset ingår konferensrum med projektor och förfriskningar samt förmiddagskaffe med fralla/hembakat, lunch inkl. sallad, bröd, lättöl/vatten och kaffe samt eftermiddagskaffe med hembakat. 

 

DELTAGARHANTERING

Vi kan på förfrågan erbjuda er deltagarhantering via Svenska Möten. Detta passar den större gruppen som vill ha hjälp med att ta emot anmälningar, hantering av specialkost o s v. Mer information hittar ni här; https://www.svenskamoten.se/motestjanster/smidiga-moten/deltagarhantering/

detalj.jpg

Våra lokaler

KONSTHALLEN

Konsthallen är vår stora, härliga och ljusa konferenslokal. Utrustad med projekor, whiteboard, DVD, internet och personligt anteckningsmaterial. Konsthallen är en användbar lokal som kan anpassas efter era önskemål. I direkt anslutning till lokalen finner ni fyra grupprum som bokas separat. Lokalen används som Konsthall under helgerna – därför finns alltid ny kvalitetskonst på väggarna vilket skapar liv i denna gamla Filadelfiakyrka.


36p i sittning med Öar

36p i U-sittning

50p i Skolsittning

100p i biosittning

BrösarpsGästgifveri-0025.jpg

TINGSHUSET

Nygammal favorit! Äntligen har Tingshuset kommit tillbaka som en av våra möteslokaler. Här sitter ni bekvämt i sköna stolar och lokalen har en gemytlig och ombonad känsla. Här finns tillgång till två grupprum (bokas separat). 


Projektor, internet och whitebord etc. finns att tillgå. 

12p i U-sittning
20p i Skolsittning
30p i Biosittning

IMG_4600 version 2.jpg

BANKEN

Vår gamla banklokal – här har ni möjlighet att hyra hela huset för er själva! Ljust och fräscht och självklart utrustad med projektor, internet, whiteboard etc. Möjlighet till grupprum finns. Gamla mottagningsrummet där kassörskorna tog emot är vårt stora samlingsrum. Stor och användarvänlig med två grupprum i direkt anslutning till salen.


Här dukar vi upp efter era önskemål.

20p i sittning med Öar
20p i U-sittning
26p i Skolsittning
34p i biosittning

IMG_2014.jpg

TRULSSON

Äntligen har vi Trulssonhuset tillbaka efter att ha varit privatbostad under ett par år. Det här är vår lilla pärla med tegelgolv och vitputsade väggar.

18p i sittning med Öar
18p i U-sittning
16p i Skolsittning
24p i biosittning

20220325_131037_-_mindre_format.jpeg

BÄCKAHUSET

Vår nya fina konferenslokal, här konfererar ni i egen villa och det känns som att "komma hem".

 

Här finns plats för 8 personer runt konferensbordet i styrelsesittning. 

IMG_8056.jpg

SPA

Att klä sig i morgonrock, njuta av lugnet och det porlande vattnet och träffas, mötas i en neutral miljö där kraven känns som bortblåsta kan göra underverk för vilket möte som helst.


Passar den lilla gruppen upp till åtta personer.

Aktiviteter

Här hittar ni ett urval av våra mest populära aktiviteter. Önskar ni något annat är det bara att ni hör av er vi brukar kunna ordna det mesta, här är ingenting omöjligt. 


MIDDAG PÅ BENGTEMÖLLA
Upplev en magisk miljö i och runt vår vackra Skånegård: Bengtemölla.
Njut av en fördrink vid kvarnen eller framför brasan. Mingla i köket tillsammans med kocken och slå er sedan till bords för en utsökt 
femrätters middag med fokus på lokala råvaror.

MASSAGE UNDER KONFERENSEN
Unna dina konferensdeltagare en 20 minuters massage under konferensen. Våra duktiga massageterapeuter kommer till er konferenslokal och sätter upp sina massagebänkar i ett rum vid sidan om. Deltagarna skickas in i tur och ordning under konferensen för lite avkopplande massage. Skönt att få igång blodcirkulationen och så är koncentrationen på topp när de återvänder. Kom ihåg, detta kan ni dra av som friskvård!

 

VANDRING GENOM KÖRSBÄRSDALEN
En unik tur med Helena Rimfors som tar er genom Brösarps by och Källagårdens Äppelodling där delar av Bröderna Lejonhjärta spelades in. Ni startar vid Gästgifveriet, vandrar över de kända södra backarna och in i körsbärsdalen och genom fruktodlingen tillbaka till byn. En frisk, kuperad tur genom beteshagar och äppelodlingar.

EN SNABB PAUS I KONFERENSEN
Ibland kan det bli mycket stillasittande under en konferens. Det är bra att få igång blodcirkulationen för att kunna koncentrera sig och få ut det mesta av mötet. En av våra spaterapeuter kommer in under ert möte och kör en kort, enkel med effektiv jympa med er för att få igång blodet i kroppen.

 

MOUNTAINBIKE I BRÖSARPS VACKRA NATUR
Ni tas på en vacker tur genom Brösarp på mountainbike tillsammans med en erfaren guide som kan visa er alla smultronställen i trakten. Svårighetsgraden anpassas efter varje grupp och alla kan följa med på denna tur även om man aldrig cyklar i skog och mark innan. Med på turen får ni hembakt fika och kaffe som en välbehövlig paus i mitten av turen. 


GREEN HAT CHALLANGE
Är kreativ poängjakt som lämpar sig för alla åldrar och smaker. Deltagarna delas in i lag och får över 100 uppdrag som skall lösas tillsammans med hjälp av en surfplatta. Exempel på uppdrag kan vara: lösa faktafrågor, leta upp gömda koder och fota laget på specifika platser.

HÖGHÖJDSBANA I ÅHUS
Äventyrsklättring där du kan komma över din höjdrädsla eller lära känna dig själv i en utmanade situation. Svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

YOGA
Det behövs ingen tidigare erfarenhet av yoga, klasserna anpassas helt till nybörjare som vana utövare, så att alla kan vara med efter sin egen kropp och förmåga. Tanken är att alla ska få ut så mycket som möjligt av klassen och denna härliga stund.

 

ICEBREAKER GAME
Gör er middag till något mer! Engagera alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla med dina kollegor! Icebreaker Game genomförs oftast i anslutning till middagar: varje grupp får en surfplatta fylld med frågor. Frågorna är upplagda för att skapa diskussion och skratt, samt för att pröva deltagarna i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierade svårighetsgrad.


FEMKAMP
Utmanade och roliga övningar där ni i tävlingsform ska få aktivera er. Ni delas upp i lag sen ska lagen få tävla mot varandra. Övningar som skytte, gissa maten, knep och knåp är några av de grenar vi ska tävla i. Efter fem övningar kan vi utropa ett vinnande lag. Må bästa lag vinna!


DRYCKESPROVNINGAR
Vi kan ordna provningar i vin, öl, cider och whiskey. Vi tar in en kunnig provningsledare som guidar er igenom provningen och pratar lite om tillverkning, området drycken kommer ifrån och så vidare. 

Erbjudanden

KONFERENS - VÅR & VINTER 2023

Passa på att hålla konferens måndag - tisdag för att få de bästa priserna:
mer än 15% rabatt vissa månader.  

Njut av fika framför brasan, en vandring i den vackra naturen precis runt hörnet,
sjunk ner i våra varma källor och sov gott i våra charm
iga rum.

Helpension 1,5 dygn (förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, tillgång till SPA innan middagen, trerätters gourmetmeny, övernattning i enkelrum, frukost, förmiddagsfika,
lunch samt eftermiddagsfika).
Ord. pris på detta paket är 3 195kr per person exkl. moms.

Maj
Ankomst måndagar & tisdagar - 2
895kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 3 095kr per person exkl. moms

Juni
Ankomst måndagar & tisdagar - 2 595kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 2 795kr per person exkl. moms

Augusti

Ankomst måndagar & tisdagar - 2 995kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 3 195kr per person exkl. moms

September

Ankomst måndagar & tisdagar - 2 895kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar & torsdagar - 3 095kr per person exkl. moms

Oktober
Ankomst måndagar &
tisdagar - 2 795kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar &
 torsdagar - 2 995kr per person exkl. moms

November
Ankomst måndagar & tisdagar - 2 995kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar &
 torsdagar - 3 195kr per person exkl. moms

December
Ankomst måndagar & tisdagar - 2 595kr per person exkl. moms
Ankomst onsdagar &
 torsdagar - 2 895kr per person exkl. moms

Pris för konferensrum tillkommer beroende på hur många ni är - f
rån 1 250kr/dag exkl. moms.

DSC_6607.jpg
bottom of page