top of page

À LA CARTE
Serveras från den 26 september
 

FÖRRÄTTER

Laxtartar med Romkräm serveras på vårt hembakta mörka Bröd - 155:-
 

Gingravad Kronhjort med Lingonkräm och friterad Svartkål - 185:-
                                                                                                                                                                                        

Svampconsommé serveras med smörstekt Svamp samt friterade Ostronskivling - 170:-
                                                                          

VARMRÄTTER

Svensk Ryggbiff med gräddig Potatisterrin, Portvinssås samt Puré och Chips på Palsternacka - 395:-

Lättrimmad Torskfilé serveras med Skaldjurssås på Hummer och Havskräfta serveras med
Pommes Duchesse och friterad Jordärtskocka
 - 345:-

Svenskt lågtempurerat Vildsvin med Gräddkokt Svamp, Rödvinssås och Potatiskaka - 345:-

Bakad Blomkål och Rotselleri serveras med skånska Korallinser och Palsternackspuré
 - 275:-

VÅRA KLASSIKER

Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 225:-

Honungsglacerat Revbensspjäll från Norrhaga serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås 245:-

Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 255:- per person

FÖR VÅRA MINSTA

Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år

Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 95:-
 (Vuxen 255:-)

 
Vaniljglass med Chokladsås - 65:-

DESSERTER

Gästis Crème Brûlée med Havtorn och Vaniljsorbet samt Äpple- och Kardemummakompott - 145:-
(laktos- & glutenfri)

Banan- och Valnötsbrownie med Pistageglass och Bärkompott - 145:-

Äppelkaka med Mandel- och Vitchokladtäcke serveras med Vaniljsås - 145:-

Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Havssalt och Rosmarin - 80:-

Dagens Sorbet med Bärkompott - 95:-

bottom of page