À LA CARTE
Serveras från 17 november
FÖRRÄTTER
Gåslevermousse med Fikonmarmelad och Brödkrisp - 175:-
Laxtartar på vårt eget Fröknäcke toppas med Stenbitsrom - 165:-
Gravat Hjortinnanlår från Österlen med kräm på Rosmarin & Äpple samt krisp på Prästost - 165:-
VARMRÄTTER
Skinnhalstrad Regnbågsfilé med Saffran- & Vitvinssås, Apelsinglaserad Rödkål samt Fänkålscrudité - 355kr
Hängmörad Ryggbiff från Blentarp med Potatisterrin samt rostad Vitlöksemulsion 395:-
Svenskt lågtempererat Vildsvin med Gräddkokt Svamp, Rödvinssås och Potatiskaka - 355:-
Saltbakad Rotselleri med krämiga Skånska Korallinser samt friterad Svartkål - 245:-
VÅRA KLASSIKER
Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 255:-
Honungsglacerat Revbensspjäll från Norrhaga serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås - 255:-
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 260:- per person
FÖR VÅRA MINSTA
Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år
Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 95:- (Vuxen 265:-)
Vaniljglass med Chokladsås - 65:-
DESSERTER
Klassisk Crème Brûlée serveras med sorbet på Granatäpple samt Kokos - 155:-
Parfait på Österlensaffran & Pepparkaka samt Glöggkokta Päron - 145:-
Juldoftande mörk Chokladsoppa med Gästis Vaniljglass samt rostade Nötter - 145:-
Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Havssalt och brynt Smör - 90:-
