top of page
À LA CARTE
Serveras från den 26 september
FÖRRÄTTER
Laxtartar med Romkräm serveras på vårt hembakta mörka Bröd - 155:-
Gingravad Kronhjort med Lingonkräm och friterad Svartkål - 185:-
Svampconsommé serveras med smörstekt Svamp samt friterade Ostronskivling - 170:-
VARMRÄTTER
Svensk Ryggbiff med gräddig Potatisterrin, Portvinssås samt Puré och Chips på Palsternacka - 395:-
Lättrimmad Torskfilé serveras med Skaldjurssås på Hummer och Havskräfta serveras med
Pommes Duchesse och friterad Jordärtskocka - 345:-
Svenskt lågtempurerat Vildsvin med Gräddkokt Svamp, Rödvinssås och Potatiskaka - 345:-
Bakad Blomkål och Rotselleri serveras med skånska Korallinser och Palsternackspuré - 275:-
VÅRA KLASSIKER
Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 225:-
Honungsglacerat Revbensspjäll från Norrhaga serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås - 245:-
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 255:- per person
FÖR VÅRA MINSTA
Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år
Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 95:- (Vuxen 255:-)
Vaniljglass med Chokladsås - 65:-
DESSERTER
Gästis Crème Brûlée med Havtorn och Vaniljsorbet samt Äpple- och Kardemummakompott - 145:-
(laktos- & glutenfri)
Banan- och Valnötsbrownie med Pistageglass och Bärkompott - 145:-
Äppelkaka med Mandel- och Vitchokladtäcke serveras med Vaniljsås - 145:-
Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Havssalt och Rosmarin - 80:-
Dagens Sorbet med Bärkompott - 95:-
bottom of page