top of page

À LA CARTE
Serveras från den 28 mars

FÖRRÄTTER

Råbiff med Tryffel- & Ramslöksdijonaise, friterad Rödbeta, Äggula, Mandel samt lagrad Ost  - 175kr
En stor variant av ovan med Idahopotatis - 325kr
 

Terrine på Gåslever från Munka Ljungby, serveras med Chutney på Aprikoser, Plommon & Chili samt Råhbrödskrisp - 155kr
                                                                                                                                                                                        

Löjrom från Bottenviken serveras med skånsk Prästostpaj, Crème Fraiche och Rödlök          
20g Löjrom - 195kr
                                     40g Löjrom - 295kr                                       

Tångrom serveras med Skånsk Prästostpaj, Crème Fraiche & Rödlök - 155kr

 

VARMRÄTTER

Skånsk hängmörad Ryggbiff med Kappa serveras med Café de Parissås, Idahopotatis, karamelliserad Lök samt Rödvinsreduktion - 385kr

Skinnhalstrad Regnbåge med Gröslök- & Limeemulsion samt Smörslungad Färskpotatis med Tomat & Hasselnötter - 345kr

Svenskt lågtempurerat Vildsvin med Gräddkokt Svamp, Rödvinssås och Potatiskaka - 345kr

Risotto med smak av Ramslök & soltorkad Tomat, Skånsk Prästost samt bakad Portabello 
- 275:-

VÅRA KLASSIKER

Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 225kr

Honungsglacerat Revbensspjäll från Ystad serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås 245kr

Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 245kr/person

FÖR VÅRA MINSTA

Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år

Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 
85kr (Vuxen 245kr)

 

Vaniljglass med Chokladsås - 65kr

DESSERTER

Choklad, Baileys & Toffeeparfait med Svartvinbärskompott, lättslagen Grädde & Nötter - 145kr

Crème Brûlée med variation på Rabarber samt rostad Kokos (laktos- & glutenfri) - 145kr

Tre Ostar 
Skånsk Prästost 24 ,ånader, Påverås Rosa (Kittost), Soldattorpets H
ybyblå (Blåmögelost) serveras med Kvittenmarmelad & Brödkrisp 
-
155kr

Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Havssalt och Rosmarin - 75kr

Dagens Sorbet med Bärkompott - 95kr

PÅSKLUNCH - serveras 29, 30 & 31 mars 12:00-16:00

Silltallrik med Lax & Jansson 
Påsklamm serveras med Skånsk Potatis, Ramslökssky, Lökmarmelad & vårens Primörer
Valnötsbrownie serveras med inkokta Hallon och lättvispad Grädde

 

3-rätters 595kr

Endast varmrätt 355kr

bottom of page