top of page
À LA CARTE
- served until January 25th
STARTERS
Spice-cured Salmon with pickled pointed Cabbage, roasted Sesame Seeds, and Horseradish Tapioca - 155 SEK
Terrine of Goose Liver from Munka Ljungby with Apricot, Plum, and Chili Chutney and Rye Bread Crisp - 155 SEK
Bleak Roe from the Bothnian Bay served with Skåne Präst Cheese Pie, Crème Fraiche, and Red Onion
20g - 195SEK
40g - 295SEK
VARMRÄTTER
Skånsk hängmörad Ryggbiff med kappa serveras med Jortärskockspuré,
Morot – och Potatisbakelse samt Tryffelsky - 365kr
Skinnhalstrad Regnbågsfilé serveras med Pernodsås,
bakad Fänkål och glaserad Rödkål - 325kr
Svenskt lågtempurerat Vildsvin med gräddkokt Svamp,
Rödvinssås och Potatiskaka - 355kr
Grillad Pumpa. bakad Blomkål och Vitlöksbakad Portabello serveras med
Ragu på Linser, Tomat och rostad Vitlök samt Ostkräm - 275:-
VÅRA KLASSIKER
Blå tallrik från Österlen (Lax- och Silltallrik med Ägg, hembakat grovt Bröd och lagrad Ost) - 225kr
Honungsglacerat Revbensspjäll från Ystad serveras med kokt Potatis, Rödkål, Äpplemos och Gräddsås - 245kr
Skånsk Äggakaka med varmrökt Fläsk och rårörda Lingon - 245kr/person
FÖR VÅRA MINSTA
Halv portion och pris på våra varmrätter gäller för barn upp till 12 år
Köttbullar med Gräddsås och rårörda Lingon - 85kr (Vuxen 245kr)
Vaniljglass med Chokladsås - 65kr
DESSERTER
Klassisk Crème Brûlée med Sorbet på Grantäpple samt rostade Nötter - 145kr
(Laktos- & Glutenfri)
Skånsk Äppelkaka på Kavring serveras med himmalagad Vaniljsås - 145kr
Saffransparfait på Österlensaffran serveras med
Romhallon och kanderade Valnötter - 145kr
Triss i Pralin från Österlenchoklad i smakerna Äppelkaka, Havssalt och mörk Tryffel - 75kr


Albovägen 21,
273 50, Brösarp, Sweden
0414-736 80
info@gastis.se
We have a defibrillator
© 2024 Brösarps Gästgifveri & SPA
bottom of page